Setmana: Del dijous 19 al dimecres 25 d'Octubre
Actualitzat: Dimecres 18 d'Octubre - 23:00h
 Situaciˇ:
 

Matinada
0 - 6h

Matí
6 - 12h


Tarda
12 - 18h


Nit
18 - 24h


Min/Max

Vent
Dijous

12║C16ºC
Divendres

11║C20║C
Dissabte

10║C22ºC
Diumenge

10║C15ºC
Dilluns

8ºC20║C
Dimarts

11║C22║C
Dimecres

10║C22ºC

Pron˛stic general: Temps inestable amb previsió de ruixats que localment en alguns punts podrien caure forts i acompanyats de tempesta.

La situació meteorològica per aquest dijous es presenta marcada per una massa inestable que quedarà estancada unes hores a sobre nostre i deixarà un temps complicat d'afinar i amb cel cobert gran part del dia. No s'espera pluja general ni continuada, sinó possibilitat de ruixats i xàfecs intermitents que en algun moment del dia entre la matinada i la tarda podrien caure forts i acompanyats de tempesta i potser calamarsa o pedra. Previsió incerta quan a aquesta pluja, ja que en alguns punts hi pot ploure feblement i a pocs km descarregar localment amb força.
Les temperatures mínimes es mantindran estables mentre que les màximes baixaran deixant un ambient fresquet de dia.

Divendres s'esperen boires i núvols baixos de matinada i a primera hora, i cel variable la resta del dia sense previsió de ruixats. Mínimes una mica més baixes i màximes més altes.

De cara al cap de setmana, de moment per dissabte es preveu un dia força estable tot i que el progressiu augment dels núvols podria acabar amb un cel cobert i algun plugim o ruixadet feble a darrera hora del dia. Diumenge algun model allarga aquest temps insegur amb cel més o menys carregat depenent de la zona de la comarca.
Les temperatures mínimes baixaran una miqueta més, mentre que les màximes pujaran dissabte amb un ambient molt agradable i recularan diumenge deixant un ambient frescot.

Ja a mig termini, de cara a la setmana vinent sembla que el temps continuaria estable amb mínimes frescotes però màximes que tornarien a enfilar-se. De moment la roba més gruixuda haurà d'esperar, potser fins a Tots Sants... veurem.