Setmana: Del dijous 29 de Juny al dimecres 5 de Juliol
Actualitzat: Dimecres 28 de Juny - 23:50h
Situació meteorològica actual:
 
 
Matinada
(0 - 06h)
Matí
(06 - 12h)
Tarda
(12 - 18h)
Nit
(18 - 24h)

Min/Max
Vent
  
Dijous
11║C22ºC
  
Divendres
10║C21║C
  
Dissabte

12║C22ºC

  
Diumenge

14║C28ºC

  
Dilluns
13║C29║C
  
Dimarts
16║C31║C
  
Dimecres
17║C32ºC

Pron˛stic general: Temperatures fresques de nit , molt agradables de dia i temps inestable a la tarda/vespre.

Després de l'esperada refrescada que ha vingut acompanyada amb ruixats que han deixat 6mm a la capital garrotxina, la situació meteorològica per aquest dijous es mantindrà en la mateixa dinàmica de temperatures suaus i temps inestable a partir del migdia.
En matí es preveu tranquil tot i que algun model no descarta la possibilitat d'algun primer ruixat de caràcter local, mentre que a partir del migdia les nuvolades creixeran amb més força i augmentarà ràpidament la inestabilitat amb previsió de ruixats que localment poden caure moderats o forts i anar acompanyats de tempesta.
Les temperatures aniran a la baixa amb un ambient frescot de matinada i al vespre, i unes màximes que no superaran els 22ºC o 23ºC.

Divendres repetirem mínimes frescotes i suavitat tèrmica diürna amb un temps insegur entre la tarda i el vespre són possibles alguns ruixats febles o localment moderats.

De cara al cap de setmana, temps canviant més típic de la primavera dissabte variable amb un matí tranquil i una segona meitat del dia inestable, mentre que diumenge el temps es preveu molt més estable amb alguns núvols decoratius més freqüents a la tarda però sense cap més conseqüència.. Les temperatures començaran a recuperar-se, lleugerament dissabte i d'una manera més evident diumenge quan les màximes ja tornaran a enfilar-se fins els 27ºC o 28ºC
Ja a mig termini, pels inicis de la propera setmana sembla que es mantindria l'estabilitat i tornaria l'ambient calorós... Ho anirem seguint.