Setmana: Del dimarts 20 al dilluns 26 de Març
Actualitzat: Dilluns 19 de Març - 20:00h
 Situaciˇ:
 

Matinada
0 - 6h

Matí
6 - 12h


Tarda
12 - 18h


Nit
18 - 24h


Min/Max

Vent
Dimarts

-1║C9║C
Dimecres

-4║C8ºC
Dijous

-4║C13ºC
Divendres

-2║C12║C
Dissabte

2║C10ºC
Diumenge

1║C8ºC
Dilluns

0ºC12║C

Pron˛stic general: Nevada nocturna més abundant al Sud-Oest de la Garrotxa.

La situació meteorològica per aquest dimarts es presentarà marcada per la previsió de neu que farà acte de presència a la Garrotxa al llarg de la matinada per anar desapareixent ràpidament a primera hora del matí. L'element blanc poc caure a qualsevol punt de la comarca inicialment per sobre de 700m baixant ràpidament a 500m i localment fins i tot per sobre de només 300m. En principi es preveu poc destacable com més al Nord-Est i més generosa o abundant als municipis situats al Sud-Oest.
Un cop s'allunyi la precipitació entrarà vent de component Nord i s'anirà aclarint el cel deixant un temps molt estable però un ambient plenament hivernal amb màximes que voltaran els 9º/10ºC a primera hora de la tarda però que recularan ràpidament al vespre enregistrant-se les mínimes a darrera hora.

Per dimecres i dijous tot apunta que el temps es mantindrà molt estable, amb vent del Nord entre moderat i localment fort a zones elevades. Les mínimes baixaran amb valors clarament negatius, mentre que les màximes es mantindran fredes dimecres, i es recuperaran la jornada de dijous.

Si no hi ha novetats, divendres gaudirem d'un temps estable al matí però a partir del migdia tornarà a augmentar la inestabilitat amb un ràpid creixement de nuvolades i ruixats a qualsevol punt de la comarca que podrien ser de de neu per sobre d'uns 800/900m.
Sembla que la inestabilitat es podria mantenir el cap de setmana amb ruixats intermitents i un ambient més fredot. Ho haurem d'anar seguint.