Anuncia't a la Web

   www.meteolot.com

 

 

» Www.meteolot.com funciona de manera altruista, és de propietat particular i en cap cas té ànim de lucre.

» Www.meteolot.com és el primer espai web de la Garrotxa dedicat al món de la Meteorologia, i la seva finalitat és convertir-se en una eina on tothom qui ho desitgi pugui consultar tan la previsió meteorològica com qualsevol tema relacionat amb la Meteo.

» Des del Gener de 2011, ewww.meteolot.com col·labora amb Olot Televisió, oferint les dades meteorològiques actuals i una imatge del temps que tenim a la capital de la Garrotxa. També hi col·laborem aportant dades e informació quan s'ha produït o quan es preveu un episodi amb condicions meteorològiques destacables.

» També col·laborem amb l'Institut Municipal d'Educació (IME) on estem adherits al programa EDUCAR, UN REPTE DE TOTS .

» Www.meteolot.com no té cap ànim de lucre i l'unica intenció alhora de buscar patrocinadors és la de col·laborar desinteressadament a mantenir en òptimes condicions i millorar quan sigui possible, tot el relacionat amb el nostre projecte: l'espai web i el servidor, l'estació Meteorològica i tots els seus components, la webcam, el Hardware i Software necessari que permeten a l'estació pujar les dades ininterrompudament a internet, etc.
L'adquisició anticipada de components tant meteorològics com informàtics en previsió d'algúna eventualitat, suposa en cas d'algún problema tècnic, el poder tenir de nou el Servei actiu el més aviat possible.

» Si vostè està interessat a col·laborar amb el projecte, www.meteolot.com ofereix una excelent oportunitat a totes aquelles empreses, comerços i/o particulars que tinguin una activitat de servei que ho desitgin, d'aparèixer al nostre espai web com a patrocinadors amb el seu nom o logotip a canvi d'una petita aportació econòmica.
» Si vol contactar amb els responsables de www.meteolot, ho pot fer per mitjà de correu electrònic a: contacte@meteolot.com, o directament des del formulari de contacte de la Web.


¡CSS Válido!Llicència de Creative Commons
www.meteolot.com, el temps a Olot i la Garrotxa.

Copyright © MeteOlot.com | contacte@meteolot.com - Avís Legal